Activiteiten

Activiteiten De Oude BelgWat bieden wij?

Bij Landschapsakker ‘De Oude Belg’ kunt u aanleggen tijdens een fietstocht of wandeling, maar u kunt er ook uw tocht beginnen vanaf ons terras. De Oude Belg heeft voor u ook tal van fiets- en wandelroutes om uit te kiezen. Daarnaast bieden wij ook activiteiten aan op locatie.

Voor reserveringen/ inschrijvingen neemt u gerust contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook gewoon ontspannen op ons terras, onder het genot van een hapje en een drankje. Voor een blik op onze kaart klik hier.

*op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.                                                                          Download onze algemene voorwaarden hier;  Algemene Voorwaarden De Eburon

Wandelpunt

Wandelpunt maken. Vanaf 1 april 2016 zijn wij een wandelpunt. Dit betekent dat U vanaf de Oude Belg een 10-15-tal wandelroutes kunt lopen, varierend van 3-18 km. U kunt een lunchpakket bestellen en vanuit de Oude Belg meenemen. Onze collega-ondernemers van de natuurpoort Hof van Heden en Herberg De Negende Zaligheyt hebben eveneens een wandelpunt. Dit zorgt ervoor dat U het hele unieke gebied De Witrijt kunt belopen en ontdekken! De routes lopen ook buiten de knooppuntenroutes.

Fietsen

Wij werken aan een nieuw fietsnetwerk in regio Zuidoost-Brabant. De borden met de teksten “centrum” en “richting fietsnetwerk” worden vervangen door ruim 100 extra knooppunten om de fietsers nog beter door het Brabantse land te laten fietsen. Ook komen er diverse nieuwe routes bij. Tot slot worden alle fietspanelen vervangen en voorzien van een actueel kaartbeeld.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en zijn vóór 1 mei 2016 afgerond. Bij alle gewijzigde trajecten worden langs de routes tijdelijk kleine informatiepaneeltjes gehangen, met daarop een kaartje met de nieuwe knooppunten in de nieuwe situatie. Op de website www.routesinbrabant.nl kun je de werkzaamheden volgen en je route digitaal plannen.

Op de kaart is de nieuwe situatie van het fietsnetwerk in jouw gemeente en omgeving te zien. Let op:  fietskaarten die je in je bezit hebt, kunnen verouderd zijn en daardoor niet meer kloppen met de huidige situatie.

Meer informatie vind je op: www.visitbrabant.nl/routes/werkzaamheden-fietsnetwerk-zuidoost-brabant

Een overzicht van alle vaste Mountainbike routes in Nederland: MTBroutes.nl

Placemat_Bergeijk