Bij Nonsense

Naast een weide waar onder andere gevoetbald kan worden, ligt een speelheuvel met tunnel en glijbaan. Er is een stuk bos met activiteiten en twee speelbunkers voor de kinderen. Ook achter het bos ligt een weide waar activiteiten gedaan kunnen worden. U kunt uw bal, frisbee of badmintonrackets meenemen, maar u kunt ook bij ons spelmaterialen huren in onze spel-o-theek. Wij hebben een groot assortiment aan spelmaterialen voor één tot twaalf personen.

Een greep uit het assortiment; -Paracord armband knopen – Schaken/ Dammen -Frisbee/ Bal Badminton -Kubb -Jeux de Boules -Knotshockey –

Hillbilly Games_zwart

Wij bieden ook diverse spelmogelijkheden met begeleiding, enkel voor groepen vanaf 8 personen en op reservering. Onze special, de Hillbilly Games, bestaat uit een combinatie van silly-games zoals gespeeld bij de Redneck Olympics, die vanaf 1996 in Amerika – Georgia gehouden worden. Destijds opgericht als tegenhanger van de Olympische Spelen in Atlanta. Leuk voor vriendenclubs, familie- of bedrijfsfeestjes en teambuildingsdagen.

Ook losse spelelementen uit het assortiment silly games kunnen als activiteit aangeboden worden, zoals de stormbaan, knotshockey, het boog- en kruisboog schieten, hubcap frisbee (een variant op ultimate frisbee, op een veld dat lijkt op een American Football veld met 4 spelzones en twee eindzones) of het hilarische Bumball (een spel waarbij een bal met velcro gevangen moet worden met borst of kont). Naast deze voorbeelden zijn de mogelijkheden legio. Informeer hiernaar en vraag een vrijblijvende offerte.